Testimonial Disclaimer

ÎN CONFORMITATE CU LINIILE DE GHIDARE CU PRIVIRE LA UTILIZAREA MĂRTURIILOR ÎN PUBLICITATE, VĂ RUGĂM SĂ FIȚI ATENȚI LA URMĂTOARELE CARACTERISTICI:

MĂRTURIILE CARE APAR PE ACEST SITE SUNT PRIMITE DE FAPT VIA TEXT, AUDIO/VIDEO. ELE REPREZINTĂ EXPERIENȚE INDIVIDUALE ALE CELOR CARE AU FOLOSIT PRODUSELE ȘI/SAU SERVICIILE NOASTRE ÎNTR-UN FEL SAU ALTUL. ORICUM, ELE SUNT REZULTATE INDIVIDUALE ȘI REZULTATE DIFERĂ ÎNTRE ELE. NU PRETINDEM CĂ ACESTEA SUNT REZULTATELE TIPICE PE CARE CONSUMATORII LE VOR REALIZA ÎN GENERAL. TESTIMONIALELE NU SUNT NEAPĂRAT REPREZENTATIVE PENTRU TOȚI CEI CARE VOR UTILIZA PRODUSE ȘI/SAU SERVICIILE NOASTRE.

TESTIMONIALELE AFIȘATE (TEXT, AUDIO ȘI/SAU VIDEO) SUNT CITATE ÎNTOCMAI, CU EXCEPȚIA CORECTĂRI ERORILOR GRAMATICALE SAU DACTILOGRAFICE. UNELE AU FOST SCURTATE SAU RECONSTRUITE CU ALTE CUVINTE, NEFIIND EXPUS ÎNTREGUL MESAJ PRIMIT DE LA SCRIITORUL TESTIMONIALULUI, PE MOTIV CĂ NU ERAU RELEVANTE PENTRU A FI FĂCUTE PUBLICE.

INIȚIAL SRL NU ESTE RESPONSABILĂ PENTRU ORICE OPINII SAU COMENTARII POSTATE PE SITE-UL NOSTRU. INIȚIAL SRL NU ESTE UN FORUM PENTRU REFERINȚE, TOTUȘI OFERĂ TESTIMONIALE PENTRU A DETERMINA CLIENȚII SĂ-ȘI ÎMPĂRTĂȘEASCĂ EXPERIENȚELE LOR CU UN ALTUL. PENTRU A PREVENI ABUZURILE, TOATE TESTIMONIALELE APAR PE SITE DOAR DUPĂ CE AU FOST ANALIZATE DE MANAGEMENTUL INIȚIAL SRL. INIȚIAL SRL NU ÎMPĂRTĂȘEȘTE OPINIILE SAU COMENTARIILE DE PE ACEST SITE DEOARECE REPREZINTĂ STRICT PUNCTELE DE VEDERE ALE AUTORILOR LOR.

INIȚIAL SRL
CLUJ NAPOCA STR.MEHEDINȚI 61
0740336174
cristian@academiasuccesului.ro

Copyright 2016 (c) All Rights Reserved
Privacy Policy - Disclaimer - Terms of Service

Shares

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.