Politica de retur

Daca ești nemulțumit de produsele cumpărate de la www.academiasuccesului.ro și vrei să renunți la cumpărare și implicit să primești banii înapoi, poți să aplici pentru procedura de retur a produselor în 30 zile.

Dreptul de retur în 30 zile se adresează doar clienților care au achiziționat produse online de pe site-ul www.academiasuccesului.ro.

Specificații de ordin juridic:

Prin contract la distanță se înțelege contractul de furnizare de produse sau servicii încheiat între un comerciant și un consumator, în cadrul unui sistem de vânzare organizat de către comerciant, care utilizează în mod exclusiv, înainte și la încheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicație la distanță.

Clientul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 30 zile, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.

Termenul de 30 zile prevăzut pentru exercitarea acestui drept începe să curgă:

la data plății produselor de pe situl www.academiasuccesului.ro

academiasuccesului.ro rambursează toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea consumatorului, inclusiv, după caz, costurile livrării, fără întârziere nejustificată şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului în conformitate cu dispozițiile legii.

academiasuccesului.ro rambursează sumele menţionate mai sus prin transfer bancar cu excepţia cazului în care consumatorul a fost de acord cu o altă modalitate de plată şi cu condiţia de a nu cădea în sarcina consumatorului plata de comisioane în urma rambursării.

Pentru orice detalii sau neclarități privind returnarea produselor vă rugăm să ne contactați pe e-mail sau la numărul de telefon afișat.

INIȚIAL SRL
CLUJ NAPOCA STR. MEHEDINȚI 61
0740336174
cristian@academiasuccesului.ro

Copyright 2016 (c) All Rights Reserved
Privacy Policy - Disclaimer - Terms of Service

Shares

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.