Earnings Disclaimer

FIECARE EFORT A FOST FĂCUT PENTRU A REPREZENTA CU ACURATEȚE ACEST PRODUS/SERVICIU ȘI POTENȚIALUL LUI. ÎN CONDIȚII DE CASTIG, NU EXISTĂ NICI O GARANȚIE CĂ VEȚI CÂȘTIGA BANI FOLOSIND TEHNICI ȘI IDEI DIN ACEST MATERIAL SAU DE PE ACEST SITE. INFORMAȚIILE PREZENTATE PE ACEST SITE  NU TREBUIE SĂ FIE INTERPRETATE CA O PROMISIUNE SAU GARANȚIE A UNOR CÂȘTIGURI. POTENȚIALUL DE CÂȘTIG ESTE COMPLET DEPENDENT DE PERSOANA CARE UTILIZEAZĂ PRODUSUL NOSTRU, IDEILE ȘI TEHNICILE.

ORICE AFIRMAȚIE FĂCUTĂ DESPRE CÂȘTIGURILE ACTUALE SAU EXEMPLE DE REZULTATE ACTUALE POT FI VERIFICATE PE BAZA CERERII. NIVELUL DVS. DE SUCCES ÎN ÎNCERCAREA DE A ATINGE REZULTATELE MENȚIONATE ÎN MATERIALELE NOASTRE DEPINDE DE TIMPUL PE CARE ÎL ALOCAȚI PROGRAMULUI, IDEILOR ȘI TEHNICILOR MENȚIONATE; FINANȚELOR DVS; CUNOȘTINȚELOR ȘI APTITUDINILOR VARIATE ALE DVS. DIN MOMENT CE ACEȘTI FACTORI DIFERĂ DE LA INDIVID LA INDIVID, NOI NU PUTEM GARANTA SUCCESUL DVS. SAU NIVELUL CÂȘTIGULUI.

ORICARE DIN DECLARATIILE NOASTRE VIITOARE DE PE SITE SAU DE PE ORICE MATERIAL COMERCIAL, SUNT DESTINATE SĂ EXPRIME OPINIA NOASTRĂ VIS-A-VIS DE VENITURILE POTENȚIALE. DIFERIȚI FACTORI VOR FI IMPORTANȚI ÎN STABILIREA REZULTATELOR DVS. ACTUALE ȘI NU GARANTĂM CĂ VEȚI OBȚINE REZULTATE SIMILARE CU ALE NOASTRE. NU SE GARANTEAZĂ CĂ VEȚI AJUNGE LA VREUN REZULTAT ANUME, FOLOSIND IDEILE ȘI TEHNICI NOASTRE DIN MATERIALELE PREZENTATE.

INIȚIAL SRL
CLUJ NAPOCA STR.MEHEDINȚI 61
0740336174
cristian@academiasuccesului.ro

Copyright 2016 (c) All Rights Reserved
Privacy Policy - Disclaimer - Terms of Service

Shares

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.