Politica pentru e-mail

Ne-am angajat să păstrăm adresa dvs. de e-mail confidențială. Noi nu vindem, nu închiriem și nu împrumutăm terților listele noastre de abonați și nu vom furniza niciodată informații personale către o terță persoană, agenție guvernamentală sau companie, cu excepția cazului în care suntem obligați să facem acest lucru prin lege.

Vom folosi adresa dvs. de e-mail numai pentru a furniza informații, în timp util, cu privire la INIȚIAL SRL.

INIȚIAL SRL va păstra informațiile pe care le trimiteți prin e-mail, în conformitate cu reglementările aplicabile.

Acordul CAN-SPAM
În conformitate cu acordul CAN-SPAM, în toate e-mail-urile trimise de organizația noastră se va menționa în mod clar de la cine este e-mail-ul și va furniza informații clare cu privire la modul de contactare a expeditorului. În plus, toate mesajele de poștă electronică vor conține, de asemenea, informații concise cu privire la modul de eliminare a adresei dumneavoastră din lista noastră de corespondență, astfel încât nu veți mai primi nici o comunicare suplimentară pe e-mail de la noi.

Site-ul nostru oferă utilizatorilor posibilitatea de a renunța la primirea comunicărilor de la noi și partenerii noștri, citind instrucțiunile de dezabonare situate în partea de jos a oricărui e-mail primit de la noi.

Utilizatorii care nu mai doresc să primească newsletter-ul sau materialele noastre promoționale pot renunța la primirea acestor comunicări , făcând clic pe link-ul de dezabonare din e-mail sau scriindu-ne la cristian@academiasuccesului.ro.

Dacă aveți orice întrebare adițională, vă rugăm să ne contactați la:
INIȚIAL SRL CLUJ NAPOCA
STR.MEHEDINTI 61
0740336174
cristian@academiasuccesului.ro

Copyright 2016 (c) All Rights Reserved
Privacy Policy - Disclaimer - Terms of Service

Shares

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.