FORGOT YOUR DETAILS?

LEADERSHIP LA COTE INALTE este un eveniment pentru TINE! Ca intre profesionisti, fara speakeri multi sau renumiti, pentru ca TU sa fi cel important la conferinta! Conecteaza-te la noi perspective in leadership pentru ca sa fi perceput si mai mult ca un Lider Vizionar !

 • 0day
 • 00hours
 • 00min
 • 00sec
Launch Date
Nu e timp de pierdut, chiar in aceste momente competitorii tai se antreneaza deja, se documenteaza si se pun la curent cu noile tehnici si metode de leadership !

LEADERSHIP LA COTE INALTE - TRAINING EVENIMENT

Participa activ la revolutia in desfasurare in leadership!

Principalele beneficii, tehnici si metode cu care pleci de la training

Iti "upgradezi"  rapid si eficient abilitatile de Lider intrucat intr-o singura zi de eveniment vei accesa si te vei putea folosi de  experienta concentrata a multor ani, a multor situatii de management rezolvate eficient si a sute de ore de consultanta si coaching cu zeci de manageri.

Identifici noi metode despre ce sa faci si cum sa dezvolti motivarea oamenilor dincolo de marirea salariilor si altor recompense financiare astfel incat acestia sa se implice mai mult si sa aiba eficienta si productivitate mai mare.

Vei fi perceput mult mai usor ca un Lider caruia ii pasa. Astfel prin aplicarea noilor metode de leadership si management pe care le vei descoperi si le vei isusi de-a lungul programului   oamenii te vor urma cu o motivatie si cu implicare mai mare, pentru ca vor percepe ca iti pasa!

Vei reusi sa rezolvi mai rapid probleme de la simple la complexe care apar in managementul firmei si astel vei fi perceput ca un Lider Modern care se dezvolta, se upgradeaza continuu si care este orientat spre a gasi cele mai bune solutii pentru a creste eficienta si rezultatele!

Alte beneficii si informatii cu care vei pleca

Iti va creste valoarea ca manager prin faptul ca vei adauga in arsenalul tau pe langa tehnicile si metodele de management si leadership  pe care le stapanesti , noi tehnici si metode eficiente de leadership

Iti va aduce mai multa cunoastere, claritate, viziune,  in actul de management si in relatia cu oamenii tai

Prin informatiile acumulate si prin identificarea unor solutii alternative de leadership si management, vei reduce stresul atat din interiorul tau cat si din interiorul echipei tale

Vei putea sa descoperi noi valente de leadership la tine si pur si simplu o sa cresti tu insuti in ochii tai

 

DATELE EVENIMENTULUI

Data si locatia

Cluj-Napoca

Investia necesara

180 Euro

Oferta Grup

2 Partcipanti platitori al treilea partcipa gratuit

PARTICIPA LA TRAINING-UL "LEADERSHIP LA COTE INALTE"

ESTE CEA MAI PROFITABILA INVESTITIE PE CARE O POTI FACI CU 100 DE EURO!

De ce merita sa participi?

Urmareste si opiniile altor lideri participanti la evenimente

Personalitati celebre despre importanta investirii in dezvoltarea noastra ca lideri si deci in investirea participarii la acest training

 • Nu conteaza cat de bun esti intotdeuana poti fi mai bun si asta este cel mai captivant lucru
  Tiger Woods- unul dintre cei mai buni jucători de golf din toate timpurile și unul dintre sportivii cu cel mare venit provenit din sport.
 • Sa investesti in tine insuti este cea mai buna investitie pe care o poti face. Va imbunatati nu numai viata ta ci si pe cea a celor din jurul tau
  Robin Sharma- Expert cunoscut pentru seria de carti " Calugarul care si-a vandut ferrari-ul"
 • Leadership-ul este despre asumarea responsabilitatii si nu despre invocarea de scuze
  Mitt Romney- Cofondator al firmei de investiții Bain Capital, care administrează active în valoare de peste 65 de miliarde de dolari
 • Cea mai buna investitie pe care o poti face e in tine insuti.
  Warren Buffet- Cel ma bogat om din lume pe lista anului 2009.

NU MAI E MOMENTUL SA STAI PE GANDURI! CHIAR IN ACESTE MOMENTE COMPETITORII TAI SE ANTRENEAZA DEJA, SE DOCUMENTEAZA SI SE PUN LA CURENT CU NOILE TEHNICI SI METODE DE LEADERSHIP!

FA UN PAS CHIAR ACUM SI REZERVA-TI UN LOC LA TRAINING

LEADERSHIP LA COTE INALTE

 

DEBUG IS ENABLED! Debug mode is only for development mode and shouldn't be enabled in production mode.

"Nu conteaza cat de bun esti, intotdeuana poti fi mai bun si asta este cel mai captivant lucru" 

Tiger Woods- unul dintre cei mai buni jucători de golf din toate timpurile și unul dintre sportivii cu cel mare venit provenit din sport.

TOP
Shares